Tolosa Winery

Tolosa’s tasting room sits nestled within the vines of Edna Valley. Walking up to the tasting room door, visitors are greeted with playful grasses dancing in the ever-present breeze. Once led to the back patio, there are multiple seating nooks to choose from based on group size. The main area is very open, with flagstone paths leading to different seating options. Umbrellas offer the most shade in these areas, with minimal plantings to accentuate the hardscape. Following the path toward the grove of olive trees, smaller, more intimate spaces come into view. The field-grown olive trees offer more dense shade and privacy to these nooks, with grasses and path lights leading the way through the space. Finally, the area opens back up to showcase an incredible, metal kinetic sculpture that moves gently with the breeze. At the base of the sculpture, brightly-colored sage and kangaroo paw plants complete the dynamic centerpiece.

 

Design: Christy O’Hara and MW Architect. Install: Madrone Landscapes JW Design

 

Pin It on Pinterest